Основен TechКак да блокирам някого в Snapchat

Как да блокирам някого в Snapchat

Tech : Как да блокирам някого в Snapchat

Snapchat е социална мрежа, която най-добре отразява най-обикновените разговори „лице в лице“. Тя може да се разглежда през призмата на скъпоценни моменти, като пътуване, разговор, празненства, семейни моменти ... Или като ежедневни действия, които са кратки в продължителност и стават спомени. Жизнените моменти се превръщат само в момент, в който изчезват. Те идват при нас естествено, както и любовта да използваме това приложение.

Приложение Snapchat за споделяне на мултимедийно съдържание, което ще изчезне скоро след като прочетете, има лоша репутация. Именно заради преобладаващото световно мнение той служи само за обмен на провокативни снимки. Подобно на други услуги, същността е фотографирането или заснемането на кратък видеоклип (10 секунди). Можете да споделяте съдържанието си с приятели, така че съдържанието да бъде видяно само веднъж след отварянето. Можете да направите снимка с кратък и видео запис с дълго натискане на кръга, който е в долната част на панела.

След като сте създали съдържанието, можете да напишете текст или да нарисувате нещо върху него. Накрая посочете продължителността на съдържанието, което означава, че веднъж, когато вашият приятел отвори това съдържание, той няма да може да го види отново. Щракнете върху стрелката и изберете получателя и съдържанието ще изпрати на получателя. Освен това върху тях е кога ще отворят съдържанието и дали то ще даде отговорите на вашия Snapchat.

Snapchat, като повечето други приложения за социални медии, предлага лесна функция за блокиране на всеки, който ви дразни. И това е удобен вариант, особено ако много хора ви дразнят и с които не бихте искали да споделяте или получавате какъвто и да е вид съдържание.

Ако се интересувате по какъв начин можете да блокирате някого в Snapchat ...

Ето как блокирате някого в Snapchat

  1. Първата стъпка е да отворите приложението Snapchat на вашия телефон. Опцията за блокада е възможна само от приложението Snapchat, а не от уебсайт.
  2. В долния десен ъгъл на екрана в приложението Snapchat е падащото меню. Когато кликнете върху този бутон, ще се отвори списък с приятели.
  3. Превъртайки списъка с приятели можете да намерите и изберете човека, който искате да блокирате.
  4. Щраквайки върху името на приятел, който искате да блокирате, той ще покаже трите опции. На iOS, както и на устройства с Android, третата опция е „Блокиране“. Кликнете върху бутона Блокиране, за да блокирате досадния човек.
  5. Когато се върнете в списъка с приятелите си, ще видите, че човекът, който сте блокирали, има голяма червена икона LOCKED над нейното име.
Чрез: snapchat.com

Потребител на Snapchat обаче има право да добавя към списъка ви с контакти, дори и да не сте запознати с подобни действия. Ако не знаете къде добавят или просто не искате да споделяте снимки с тях, можете да блокирате и този човек. Запазете личната си история на Snapchat, следвайки няколко ясни и ефективни стъпки.

Как да блокирам потребител, който се присъедини към вас

1 Стъпка : Когато получите известие, че някой човек иска да ви добави в списъка му с контакти, изберете опцията, която добавих.

2 Стъпка : Отидете в списъка за съвкупност и намерете името на човека.

3 Стъпка : След като намерите името на този човек, докоснете иконата на зъбно колело, която ще видите, която се показва от дясната страна на името.

4 Стъпка : Щракнете върху опцията за блокиране и задържане на този човек, за да изпратите повече снимки и да видите вашата история.

Допълнително четене : Как да разберете дали някой ви е блокирал на Snapchat?

Хората няма да получават известия, които вече са в списъка ви с блокове. Те ще разберат, че сте ги блокирали, когато проверят списъка им с контакти - вашето име няма да се появи там. Освен това, след като блокирате някого, вашата активност ще спре да показва силата на другия човек.

Snapchat съхранява историята на всички блокирани лица, което може да бъде полезна функция за коригиране на грешки ... Пълният списък на хора, които са били блокирани Snapchat с времето, което е достъпно в конфигурационния панел. Това е удобен инструмент, ако искате да отключите някои от контактите си или е блокирал приятел по погрешка.

За да видите списъка с блокирани контакти, докоснете иконата на зъбно колело, която е в горния десен ъгъл на вашия профил. Ще получите падащо меню. Отидете на Действия с акаунта и изберете Заключени. По този начин ще видите списък на всички блокирани потребители на Snapchat. Натискане на знака X, което веднага деблокира хората, което им позволява да изпращат текстовете и изображенията отново.


Категория:
Психическо изтощение: 6 начина за възстановяване
5 съвета за определяне на мощни цели